Beoordelingen van La Cubanita Den Helder

Recente recensies van La Cubanita Den Helder

5 sterren na 203 reviews

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lekker gegeten en er erg van genoten! Het enige verbeterpuntje wat mij betreft is dat er meer groente opties mogen zijn voor als je vegetarisch bent. Nu was het vooral veel kaas, aardappeltjes en stokbrood. Oja de maiskolfjes waren wel erg lekker!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer Top👍

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle goede levering en prima kwaliteit. Wij hebben echt lekker gegeten.

Reactie van La Cubanita:Fijn dat jullie lekker hebben gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met een personal touch voor de verjaardag die we vierden. Superleuk!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij kijken uit naar het moment dat jullie weer gewoon open kunnen zijn.

Reactie van La Cubanita:Wij ook hopelijk tot snel!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op afgesproken tijd klaar. Goede ontvangst en het eten warm mee. Geen klachten. Toppie gedaan.

Reactie van La Cubanita:Goed om te horen dat jullie lekker hebben gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Snelle bezorging!

Reactie van La Cubanita:Fijn om te horen! Tot de volgende keer.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, lekker vers en nog lekker warm bij aankomst

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was top! Lekker snel klaar en heerlijke gerechten

Reactie van La Cubanita:Fijn dat jullie genoten hebben!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten te laat geleverd dan door hun aangegeven, en de saus en champion bij de varkenshaas was vergeten. beetje jammer, normaal is het prima

Reactie van La Cubanita:Goedenmiddag, dat is inderdaad niet de bedoeling, onze excuses! Ik zal contact met mijn collega's opnemen om dit te bespreken.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Alles was goed warm. En mooi op de afgesproken tijd. Super 👍

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor de leuke reactie, fijn dat jullie genoten hebben

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer heerlijk, en bezorging was stipt op tijd.

Reactie van La Cubanita:Fijn om te lezen!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect! Alles keurig op temperatuur, goed van smaak en bestelling was compleet. Bezorging was exact op tijd en erg vriendelijk. Goede ervaring en voor herhaling vatbaar!

Reactie van La Cubanita:Wij zijn blij dat u tevreden bent!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd bezorgd op het tijdstip wat ik had aangegeven! Alle tapas waren nog lekker warm, sausjes zaten goed verpakt! Duidelijk welk sausje hij welke tapas hoorde.

Reactie van La Cubanita:Super om te horen, fijne pasen!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en ze belde netjes dat het iets later werd

Reactie van La Cubanita:Wij zijn blij dat u tevreden bent, fijne pasen!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het systeem heeft niet ons nieuwe bezorgadres willen veranderen. Meerdere pogingen gedaan waardoor het leek dat het goed stond en uiteindelijk bij de bevestigingsmiddelen toch het oude adres.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers, zoals altijd heerlijk gegeten!

Reactie van La Cubanita:fijn om te horen dat jullie lekker hebben gegeten!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten erg leuk ingepakt en meer dan verwacht .

Reactie van La Cubanita:Wij zijn blij dat u genoten heeft!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed verzorgd een aanrader Prima op tijd geleverd

Reactie van La Cubanita:Wij zijn blij dat u tevreden bent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed warm. De zoete aardappel was heerlijk maar doordat er saus was doorgelopen in de verpakking was het een slappe friet geworden.

Reactie van La Cubanita:Fijn om te horen dat het in de smaak viel!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed !!

Reactie van La Cubanita:Super!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top, super lekker!! Meer dan zat ! Misschien klein tipje, even op de site erbij zetten voor hoewel personen zo'n tapas box is. Hoeveel moet je hebben per persoon, dus dat was even uitzoeken voor ons. Uiteindelijk kwamen wij op 1.5 box per persoon ongeveer :)

Reactie van La Cubanita:Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt, wij zullen uw tip meenemen voor de toekomst!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld, heerlijke gerechtjes en stipt op tijd!

Reactie van La Cubanita:Dat horen wij graag!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde

Reactie van La Cubanita:Top!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd geleverd. Warme tapas goed verpakt en prima op temperatuur. We hebben smakelijk gegeten.

Reactie van La Cubanita:Fijn om te horen dat jullie hebben genoten!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben volop genoten van de Tapas. Heel tevreden over de bezorging en de gerechten.

Reactie van La Cubanita:We zijn blij dat jullie tevreden zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer viel het tegen, bestelling is denk ik langer als de vorige keer onderweg geweest. Was minder warm en de garnalen kroketten kon je geen kroket noemen waren helemaal stuk en plat. Verder was het wel lekker maar twijfel wel of we het voor de derde keer bestellen.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit meenemen naar de toekomst. Fijn dat de rest wel in de smaak viel!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze, op tijd bezorgd en nog goed warm. Borden netjes opgemaakt/verdeeld. Goed verpakt, zodat alles blijft zitten. Sausjes in losse bakjes, handig! En voorzien van tekst bij welk gerechtje het hoorde. Lekker gegeten!

Reactie van La Cubanita:Fijn om te horen dat jullie lekker hebben gegeten!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de derde week in a row dat we eten hebben besteld...dus je kunt wel stellen dat het in de smaak valt. Bedankt weer!

Reactie van La Cubanita:Super om te horen, tot snel!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten! De bestelling kwam op de afgesproken tijd, vriendelijke bezorger, eten was nog goed warm en alles keurig verpakt. Wij gaat zeker vaker bestellen bij La Cubanita!

Reactie van La Cubanita:We zijn blij dat jullie genoten hebben!!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker alleen miste we iets meer rubella bij de zalm.

Reactie van La Cubanita:Goed om te horen dat jullie lekker hebben gegeten! Wij zullen uw feedback meenemen en voor extra wensen kunt u altijd een opmerking achter laten bij uw bestelling.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer erg fijn!!

Reactie van La Cubanita:Goed om te horen dat jullie lekker hebben gegeten!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, alleen bezorging duurde erg lang. Had als bezorgtijd 18.15u gekozen en kreeg de bestelling pas een uur later. Het was dan wel Valentijnsdag en snap dat het druk was, maar zou fijn zijn als we bericht hadden gehad dat het later zou worden i.v.m. de drukte.

Reactie van La Cubanita:Fijn om te horen dat u lekker heeft gegeten. Vanwege de drukte met Valentijnsdag hadden wij inderdaad wat moeite met de bezorgtijden. We zullen uw feedback meenemen voor in de toekomst!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondagmiddag een bestelling gedaan voor aflevering om 18.30. Omdat om 19.00 de bestelling er nog niet was en omdat vanwege de avondklok onze gast uit Alkmaar om uiterlijk 20.00 hier weg moest heb ik gebeld. Mijn bestelling lag al in de auto en zou zo komen. Twee minuten later kreeg ik een mailtje dat de bestelling klaar was en zou worden bezorgd. Om 19.17 uur werd de bestelling bezorgd en moesten we snel de boel opeten omdat onze gast anders te laat was. Helaas waren de gehaktballetjes niet geleverd, wel hadden 2 blikjes drinken gratis gekregen. Vanwege de tijdsdruk heb ik niet gebeld. De kwaliteit was goed maar omdat de bestelling 47 minuten te laat kwam geniet je er toch minder van omdat er tijdsdruk was ontstaan. In het verleden heb ik meerdere malen hier besteld en afgehaald en dat ging altijd prima, het voordeel van zelf halen is ook dat de warme producten veel warmer zijn. Ik zal niet meer laten bezorgen en afhalen zal ook nog wel even gaan duren.

Reactie van La Cubanita:Onze excuses voor de late bezorging. Door de enorme drukte op Valentijnsdag konden wij helaas niet de service bieden die u van ons gewend bent. Fijn om te horen dat het eten gesmaakt had en voor de volgende keer kunt u altijd bellen als u een gerecht mist, dan zorgen wij dat deze op een later tijdstip bij u wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat er inmiddels ook in Julianadorp bezorgd wordt! We kregen het eten 45 minuten na de gekozen bezorgtijd, maar kregen wel netjes een mailtje toen de bezorger onderweg was. De bezorgster was vriendelijk. Het eten smaakte erg lekker. Er zaten voldoende sausjes bij. Helaas was zaten er stukjes zeeduivel tussen de kip honingmosterd. Dit is mis gegaan denk ik. Al het eten is goed verpakt. En op de sausjes staat precies voor welk gerecht het is. Erg handig! Al met al hebben we heerlijk gegeten.

Reactie van La Cubanita:Fijn om te horen dat u lekker heeft gegeten. We zullen uw feedback mee nemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ik miste alleen mijn gehaktballetjes helaas!

Reactie van La Cubanita:Goed om te horen dat u lekker heeft gegeten. Voor een gerecht dat mist kunt u ons altijd bellen dan komen wij hem zo snel mogelijk na leveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! Alles werd stipt op tijd en warm geleverd. Natuurlijk wordt de sfeer van het restaurant gemist tijdens het eten, maar de smaak hadden we in ieder geval wel te pakken 😉

Reactie van La Cubanita:Fijn om te horen!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker ... alleen was de zalm zoek , toast had ik wel . maar geen Zalm. ( denk dat die onderweg de zak was uit gezwommen 🤔)

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime keus in tapas. Bezorgster vriendelijk en op tijd. Warme gerechten goed van temperatuur en allemaal keurig verpakt. Een aanrader!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Hopelijk volgende keer weer in het restaurant

Reactie van La Cubanita:Goed om te horen. We zien jullie graag weer snel in het restaurant inderdaad. Hopelijk tot snel!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten hele vriendelijke bezorgster

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, en erg lekker. Ik was een broodje vergeten te bestellen, en had meteen gebeld, en het was geen probleem om erbij te doen. Echt super!! 👍 Maar we hopen dat we binnenkort weer gewoon uit eten te kunnen bij jullie. Daar kijken we al naar uit 😉🍹 Het was weer heerlijk Bedankt

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goed geregeld!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en alles warm en goed van smaak.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg smakelijk en een fijne bezorging

Reactie van La Cubanita:Goed om te horen!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk😋👌🏻

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Leveren keurig op tijd Eten was heerlijk Goed warm Enige minpunt was de slappe patat Maar voor decreet top

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo gek we zijn op de kip/pasta salade bestellen er altijd 4 vonden we het vanavond iets te nat, jammer

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam keurig op tijd en was smakelijk zoals gebruikelijk. Goede temperatuur en netjes verpakt. Tot de volgende keer!

Reactie van La Cubanita:Super! tot de volgende keer.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zure champions en slappe kroketjes/kip Gebeld maar werd gezegd dit nooit eerder te hebben gehoord. Jammer want vorige keer was het goed bevallen. Nu zonde van t geld en eten..

Reactie van La Cubanita:Jammer om te horen over uw mindere ervaring. We zullen de feedback gebruiken!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oeps, de aardappeltjes waren niet meegeleverd, wel voor betaald. Geeft niet, zal druk zijn geweest door oudejaarsavond. Het was wel weer lekker even goed!

Reactie van La Cubanita:Goed om te horen dat het heeft gesmaakt, Voor een volgende keer kunt u bellen als u wat mist dan komen wij het meteen naleveren.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten viel tegen voor het geld

Reactie van La Cubanita:Jammer om te horen. We zullen de feedback gebruiken.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend. Vanochtend besteld. Op de afgesproken tijdstip geleverd. Het eten was nog keurig warm en alles smaakte. Kortom, voor herhaling vatbaar. La Cubanita bedankt!!

Reactie van La Cubanita:Super!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de warme tapaxbox kwam goed warm aan en alles smaakte goed. werd op gevraagde tijd met een glimlach bezorgd.

Reactie van La Cubanita:Goed om te horen!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas misten er gerechten En was het lauw en al het gefrituurde was zacht, erg jammer

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw, kwaliteit viel tegen , niet voor herhaling vatbaar helaas, jammer hóór.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de chorizo kroketjes aan een kant zwart verbrand waren. Verder erg lekker.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles goed en kruidig van smaak en een leuke note bijgevoegd :)

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, ook op de afgesproken tijd. Een foutje met de bezorging werd ook top en snel opgelost dus zeer tevreden over de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en op de afgesproken tijd bezorgd

Reactie van La Cubanita:Fijn dat jullie genoten hebben!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Reactie van La Cubanita:Super!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde maar 50 minuten voordat het eten geleverd was. Bovendien was het nog goed warm en de bezorger was vriendelijk. Er was een klein foutje in de bestelling, wat bij onze vorige bestelling ook al zo was, dus nu hadden we toch even gebeld. We zijn vriendelijk te woord gestaan. Het missende gerecht werd alsnog geleverd binnen tien minuten. We hadden dat niet verwacht als oplossing en vonden het ook wel zielig om een bezorger te laten komen voor een klein dingetje, maar ik wou het toch even noemen omdat het zeer klantvriendelijk is! Ik kan niet wachten om weer te bestellen.

Reactie van La Cubanita:We zijn heel blij dat jullie uiteindelijk genoten hebben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer viel het een beetje tegen. Normaal altijd super lekker! Nu kwam onze bestelling half uurtje later dan aangegeven, en daardoor denk ik ook zo erg slap en lauw.Helaas daardoor niet alles opgegeten. Volgende keer beter!

Reactie van La Cubanita:We hopen dat jullie volgende keer weer helemaal tevreden zijn. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top, heerlijk gegeten😋

Reactie van La Cubanita:Fijn dat jullie lekker hebben gegeten!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Reactie van La Cubanita:Daar zijn we blij om!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van La Cubanita:Gelukkig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vindt eerlijk gezegd het concept niet geschikt voor afhalen. Begrijp dat jullie je best doenmasr wekomensnel maarweer richting het restaurant

Reactie van La Cubanita:We zien jullie graag wanneer de horeca weer compleet opengaat!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis de 6e ster! Ontzettend lekker en een hele goede service. Netjes verpakt en zelfs nog warm! Dat kan niet anders dan dat het bereid is door toppers

Reactie van La Cubanita:Wij missen de zesde ster voor deze beoordeling! Bedankt!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat geleverd en alles was lauw

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zooooooo lekker!! Goed verzorgd, netjes op tijd, lief kaartje erbij met een bedankje erop. Kost wat, maar dan kun je ook echt genieten. Elke keer opnieuw gewoon verrukkelijk!

Reactie van La Cubanita:We zijn blij dat jullie tevreden zijn!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik miste alleen de cocktails 😁

Reactie van La Cubanita:Goed om te horen! Hopen dat de horeca weer snel opengaat en jullie in ons restaurant weer een lekkere cocktail kunnen drinken!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, bestelling was exact op tijd

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor de leuke beoordeling!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag meerdere tapas boxen besteld en heel blij met het eten. (Aandachtspunt voor het team: pak het meest vochtige product onderin de tas in, bij ons was dit de bovenste en tijdens het uitpakken werd alles nat van de marinade) smaak was perfect!

Reactie van La Cubanita:Fijn dat jullie genoten hebben! En bedankt voor de tip, ik ga het meteen in het team gooien.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Top. Eten goed warm. Tyd die ik aan gegeven had hebben jullie je aangehouden. En een leuk persoonelijk berichtje als dank dat we bij jullie besteld hadden 👍👍👍👍

Reactie van La Cubanita:We zijn heel blij dat jullie genoten hebben!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hapjes, koude en warme. Precies waar we zin in hadden. We gaan dit zeker vaker doen

Reactie van La Cubanita:Fijn dat jullie genoten hebben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Brood was mega hard, eten was niet meer warm. Super jammer voor zoveel geld. Voor ons nooit meer

Reactie van La Cubanita:We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat jullie niet tevreden zijn. We gaan het onmiddellijk intern overleggen. En we hopen dat u ons nog een kans wilt geven. Excuus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, heerlijk eten, goed warm en vooral de kip/pasta salade onze favoriet🥳

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor de recensie! Fijn dat jullie genoten hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3,50 voor “brood met aoli” schandalig , brood was niet groter als een bolletje en het top punt was toch wel 2 keer aoli en 1 tapenade , thee lepeltje was genoeg geweest om de hoeveelheid brood er mee te smeren

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijk lekker gegeten weer! Leuk (en lekker) dat er wat nieuwe gerechtjes zijn toegevoegd! Wij zijn fan😍

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super lekker!!!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, genoeg keuze van de kaart. Bezorging in Julianadorp zou fijn zijn. De hamburgertjes blijven favoriet!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit en erg genoten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top. Zelfs de pepermuntjes zaten er bij

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Goed warm en op tijd afgeleverd. Met sausjes er netjes bij. Alle hapjes zeer smaakvol, en nette hoeveelheden. Blij dat we in deze periode hiervan kunnen genieten.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later bezorgd, maar het eten was weer heerlijk!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Heb liever de bestelling per bord. Is gemakkelijker uitdelen. Bovendien lijken de porties kip met honing en de zeeduiveltjes erg op elkaar. Dat is verwarrend.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van het eten en super service!! Per abuis vergeten een gedeelte van de bestelling mee te geven, maar deze werd zeer snel nabezorgd met gratis cheese cake erbij! Top geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was heerlijk , bestelling mooi op tijd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, goed warm bij bezorging, helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Merkt toch wel een verschil met in het restaurant, maar dat is logisch. We hebben ieder geval thuis weer een keer kunnen genieten van La Cubanita. Hopelijk tot snel in het restaurant!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Zeker aan te raden!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en erg lekker

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super snel gebracht, goed warm nog en het was heerlijk. Alles goed gebakken en wat een perfecte oplossing van je sausjes los. We hebben weleens eerder gegeten in het restaurant zelf en dat was ook altijd heerlijk en nu leek het net alsof we toch in het restaurant zaten. Zo goed was het gemaakt Helemaal top!!!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was precies op de gevraagde tijd, en fantastisch verzorgd. Heerlijk gegeten!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd op tijd geleverd, alleen niet volledig. Na gebeld te hebben werd de rest binnen 10 minuten gebracht. Dit is wel een slordigheidje, maar het eten was echt heerlijk..

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig gemeld wanneer er bezorgd zou worden en op die tijd werd het eten ook bezorgd. Lekker, smakelijk klaargemaakt, goed warm en met alle sausjes erbij. Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging netjes op tijd. Ennige puntje de bakjes waar het eten in zit kan niet tegen de hitte waardoor de sappen er uit lopen en dat doet best zeer als je dat niet door hebt.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima. En netjes, warm, op afgesproken tijd bezorgd. Heerlijk diner met meerdere gerechtjes. Beperkter aanbod dan in restaurant, begrijpelijk. Toch voldoende keus. Prachtig zo. Blij dat dit kan bij jullie!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten. Snel geleverd.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en binnen een uur was het al bezorgd ondanks dat het moederdag wad. Top 👍👍👍👍. 5 sterren waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam precies op tijd super. Alles was netjes verpakt in/op plastic tapasschalen. De warme tapasschaal was wel gesmolten door de warme dus niet hittebestendig. Wellicht is daar een alternatief voor. We hebben lekker gegeten, beetje spanjegevoel thuis ipv op vakantie

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het geleverde eten was goed, punctualiteit perfect. 18:30 afhalen en om 18:30 was het ook klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker goed warm als het bezorgt wordt, wij zijn fan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel niet besteld en ook niet berekend kreeg ik 2 bakjes tapenade en 2 bakjes aieola. Omdat ik geen brood had besteld heb ik deze sauzen moeten weggooien. Is helaas toch een vorm van verspilling. Ik zal hier zeker vaker bestellen of afhalen want verder ben ik zeer tevreden.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het vers, warm en erg lekker. Er zat genoeg saus bij. De bezorging was snel en vriendelijk.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet mij ding het is het net niet

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goedemiddag, Wij vonden de kwaliteit van het eten niet bijzonder. Spareribs zagen er niet mooi uit. Kip was ook niet lekker leken op kipnuggets? Al met al niet voor herhaling vatbaar ,

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik denk dat iedereen zijn best heeft gedaan maar in het restaurant bestellen en eten is echt fijner dan de bestelling mee naar huis nemen. Het blijft minder warm, alles staat in een keer op tafel , of je moet het opwarmen waardoor minder lekker is... Mooi alternatief voor deze rare tijden maar laat ons maar aan een tafeltje ìn het restaurant eten 😊

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten had wat warmer gemogen en ik had voor 2,75 extra stokbrood en extra aīoli besteld , de extra aīoli had ik wel ontvangen maar geen kruimel stokbrood, ik had dus nu ook de aïoli over. De smaak van het eten was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt mijn geld waard! En bezorgd op de afgesproken tijd

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Wat wel lastig is zijn de bakjes sauzen bij welke warme gerecht hoort. Bij de koude tapas zet was dat wat duidelijker.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de tweede keer dat we bestelden eerste keer was echt top erg smaakvol en het was echt heet dat we het op tafel zette dat was een dikke verdiende 6 sterre waard,nu bestelde we omdat onze dochter jarig was.Hamburgertjes waren te lang.Was niet super warm. Kip in honing mosterd de saus was dit keer appart waardoor het niet de smaak had die we gewend waren en het dus minder smaakvol was en juist hier een hele schaal van hadden voor de kids.Was jammer waardoor kids ook niet alles op hadden,dit keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super netjes ingepakt. Nog warm. Alleen de meloen was erg hard. Kan er ook lactosevrij gekozen worden?

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Natuurlijk is het leuker om bij La Cubanita uit eten te gaan. Het is er altijd lekker en gezellig. Nu dat even niet kan, is het een geweldige ervaring dat ook bij de afhaalmaaltijden de kwaliteit en verzorging net zo goed en lekker is. Een dikke pluim voor het hele team. Blijf gezond en lekker koken.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd gord verzorgd en was heerlijk

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond het geld niet waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, alsof we in het restaurant waren. Vooral de hamburgertjes waren overheerlijk! Nu nog bezorging in Julianadorp, dan is het perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas thuis gegeten! Aanraders zijn de kaaskroketjes, gamba’s en de spareribs.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het genieten, we kijken er naar uit dat de het restaurant weer open gaat. Kunnen we gewoon langer genieten. Én dank voor de verrassing😘

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer lekker... Hoop dat er nog meer gerechten op de kaart bij komen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en alles was nog warm; opgehaald in Den Helder, woonachtig in Julianadorp

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ..... oo tijd en warm ...... we hebben genoten

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service! Op de afgesproken tijd geleverd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is niet wat we verwacht hadden. Niet echt warm vlees was erg donker tot aangebrand Bestelling was niet compleet. Wel het aanbod gehad bij een volgende bestelling een gratis schaal te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartier later dan besteld. De gehaktballetjes waren fabrieksgehakt en weinig smaak. Rest was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en goed verzorgd. Wij zeggen blijven aanbieden, ook na de Corona tijd.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, stipt op tijd! Voor herhaling vatbaar!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en krokant!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. Warm eten en optijd bezorgd Aanrader!!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijke keuze op de website, perfect op tijd bezorgd. Lekker eten, voldoende en door de keuzes erg gevarieerd. Was een heel gezellig paas diner. Dank jullie wel voor de hele goede service!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het koude gedeelte was grotendeels lekker. Bij het warme gedeelte maar twee dingen. De rest was qua smaak en substantie (door het lang warm houden in aluminiumfolie) niet lekker. Niet wat ik van jullie gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze tijd een heel goed alternatief

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhaalmenu was top, lekker en als vanouds. Mooi initiatief om in deze tijd toch heerlijk "uit eten" te gaan. Kan het iedereen aanraden.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima. Wel anders dan vorige x bezorgen, maar heerlijk gegeten.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, precies op tijd geleverd en heerlijk gegeten...een aanrader ! 👏🏼👍🏼😋😘

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

warme eten is niet echt warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! En goede bezorging! Alles zorgvuldig ingepakt en nog goed warm.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd van een uur is acceptabel, vriendelijke bezorger. Het eten zelf was helaas niet warm. Ook was het 'soppig' geworden doordat het gesloten verpakt werd. We hadden wat meer hoeveelheid van de porties verwacht voor dat geld. Wij zullen helaas niet nogmaals bestellen. Wel was de carpaccio erg lekker ;)

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering was zoals afgesproken en het eten was zoals altijd heerlijk

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super. De bezorger erg vriendelijk.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super, snel bezorgd, goed heet en smaakte heerlijk

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging op tijd

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd, lekker warm, keurig verzorgd. voor herhaling vatbaar

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Egt top hoor...mijn man was heel blij met de tapas verrassing...zeker voor herhaling vatbaar..

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk .goed warm . Omdat het mijn verjaardag was . Dit gaan we doen. Bedankt voor de service.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond hebben wij diverse tapas bij jullie besteld. Met name om de horeca een hart onder de riem te steken. We waren erg teleurgesteld over hetgeen wij ontvingen. Ten eerste ontbrak een geheel gerecht (de kip pasta salade). Ten tweede was het geheel koud. Ten derde hebben we in totaal 12 hele zoete aardappelpatatjes gehad met twee niet te definieren stukken ertussen. Tenslotte lagen er bij het gerecht Meloen met Ham twee kleine afgescheurde helftjes ham. Het was erg karig! We hebben 40€ betaald voor deze bestelling. Onze trek verdween direct bij het aanzicht (karig) en de smaak (koud). Twee keer hebben wij contact gezocht per mail waarop niet wordt gereageerd. Wij zullen zeker niet nogmaals gebruik maken van deze bestelservice.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd keurig op tijd bezorgd. Eten was slecht verpakt waardoor het koud was. Brood was zo keihard dat het niet te eten was, beloofde aiolie en tapenade niet bijgeleverd. Teleurstelling alom. Vroeg mij ook af waar de kosten voor transactie voor zijn. Kortom dit bedrijf is nog niet gereed om maaltijden thuis te bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en normale prijzen. Op tijd bezorgd en prima voor elkaar. Lekkere gerechtjes! Zou nog wel iets warmer mogen... dus wellicht een verbeterpuntje qua bezorgen en warmhoud methode?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afgehaalde eten was nog goed warm. We hebben er lekker met zijn drieën van gegeten. We love the cheese cake🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere maaltijd!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt superlekker, jammer genoeg was door de drukte wel vergeten het brood (voor de aioli en tapenade) toe te voegen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk! Lekkere hapjes allemaal waar we met het hele gezin van kunnen hebben genieten. Hoe leuk is dat! Omdat de bezorging wat lang duurde was er een flesje cava bij gedaan om het goed te maken. Was helemaal niet nodig geweest, maar wel super attent! Gaan we zeker nog een keer doen!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en ook nog een verrassing erbij gekregen. Hoop dat iedereen gezond blijft dat we snel weer op lokatie kunnen genieten.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FANTASTISCH🥳🥳🥳🥳

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima oplossing om te bezorgen tijdens deze Corona periode, wij waren tevreden.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk en duidelijk te bestellen, en exact op tijd geleverd. Prima!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We mistten de aardappeltjes maar hadden in plaats daarvan niet bestelde kaaskroketjes. De zoete aardappelfriet was heel slap. Verder was het prima en hebben we heerlijk gegeten.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en echt warm thuisbezorgd !!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op afgesproken tijd bezorgd, alles was zoals we gewend zijn heerlijk. Alleen de verpakking kan misschien iets beter maar ik begrijp dat het voor jullie ook even zoeken is wat het beste is om te gebruiken. Wij gaan zeker nog een keer bestellen.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties 2 boxen en brood genoeg voor 2 volwassenen en kind

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goed verpakt. En keurig op tijd.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was niet echt heet meer maar is ook niet mogelijk denk uk. Beetje te weinig besteld. En sausjes mag wat minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld met afhalen, precies op tijd. Eten was lekker

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was redelijk, sommige gerechtjes lekkerder dan de andere gerechtjes. De zeeduivel was smaakloos en de champignons niet goed doorbakken. Bezorgservice was goed geregeld.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal super goed geregeld. En het was super lekker

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd, warm, veel, machtig lekker! Was weer heeeeeeeerlijk

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goed warm, ruime porties!